Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Cum comand?

 

 
         Pe fiecare pagina de prezentare a produselor noastre veti gasi toate imaginile si informatiile necesare, existand inclusiv posibilitea de marire a imaginii produsului. De asemenea, puteti vizualiza tabelul cu masurile disponibile si nu numai, tinand cont de faptul ca atelierul poate executa produse pa masura constitutionala. Insistam asupra faptului ca, inainte de a comanda un produs de pe www.croitorieonline.ro, va rugam sa va informati in legatura cu masura, modelul, culoarea si alegerea tesaturii.Toate aceste informatii le gasiti atat pope site sau le puteti primi in momentul lansarii comenzii la sediul nostru. . Mentionam ca nu suntem  responsabil in cazul unor eventuale erori de masurare la distanta. Daca aveti nevoie de mai multe detalii,  ne puteti contacta la adresa de e-mail contact@croitorieonline.ro  sau telefonic, la numarul 0212326169.
          Produsele pot fi personalizate conform constitutiei dvs., de aceea va recomandam sa luati in considerare faptul ca, in aceste cazuri, fiind personalizate special pentru dvs,  produsele nu  pot fi returnate.    Facem tot posibilul pentru ca informatiile si imaginile aferente fiecarui produs in parte sa permita afisarea cat mai exacta si corecta a realitatii, cu toate acestea, exista posibilitatea ca aceste informatii, in special cele legate de culoare, sa difere intr-o oarecare masura fata de original, in functie de calibrarea si rezolutia monitorului de pe care le vizualizati dumneavoastra.   
          Pasii pe care trebuie sa-i urmati pentru a comanda:
          Pentru a comanda/ transmite produsul dorit de pe site-ul nostru, va trebui sa apasati pe butonul "Adauga in cos", dar nu inainte de a va asigura ca ati selectat masura aproximativa(deoarece masutile exacte va vor fi luate la sediul atelierului) si culoarea dorita. Dupa ce ati adaugat in cos toate produsele pe care doriti sa le achizitionati,  apasati butotnul "cos de cumparaturi", localizat in partea de sus-dreapta a paginii. In aceasta sectiune, veti putea vizualiza numarul produselor adaugate in cosul dvs, precum si pretul total al comenzii. Aveti acum optiunea de a apasa butonul "vezi cosul", care va va trimite pe o pagina in care puteti verifica detaliile legate de produsele selectionate, si puteti totodata sa mentionati daca dispuneti de puncte sau cupoane de reducere, dar si sa primiti oferta estimativa a costurilor de livrare pentru comanda dvs. Urmatoarul pas presupune apasarea butonului "comanda" . Veti fi redirectionat catre pagina aferenta plasarii comenzii. In cazul in care sunteti client nou, aveti doua optiuni: fie comandati fara a va crea un cont de utilizator, fie optati pentru crearea  unui cont, care va atrage numeroase beneficii, si va trebui sa completati in prealabil formularul de inregistrare. Acest proces va dura in mod normal 2-3 minute. Daca informatiile aferente platii sunt diferite fata de cele pentru expediere, va rugam sa deselectati optiunea "Adresa mea este aceeasi cu cea de facturare" si sa introduceti informatiile  necesare.
          Pentru a plasa comanda, va rugam sa selectati mai intai metoda de plata pe care o preferati si va recomandam sa folositi campul "Adauga comentarii la comanda ra", care va va permite sa ne trimiteti eventuale specificatii/ informatii suplimentare. Dupa ce v-ati asigurat ca sunteti de acord cu Termenii si Conditiile pe care le practicam, apasati butonul "Continuare". In acest punct,  in functie de caracteristicile comenzii, vi se va cere sa alegeti o anumita modalitate de livrare, careia ii pot fi asociate anumite costuri de transport  asupra carora veti fi informat inainte de finalizarea comenzii.
          Confirmarea comenzii
          In urma plasarii comenzii, prin respectarea tuturor pasilor de mai sus, si apasarea, in final, a butonului "Confirmare comanda", veti primi un e-mail de confirmare.

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×