Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Vestimentatie de ocazie

Vestimentatie de ocazie

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Un deux pieces format din corset şi bolero,din colecţia Making H..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Costum pentru ocazii speciale, model Guy Laroche, format ..
990,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, cu croi lejer, de lungime medie, cu mâneci lungi ..
504,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, de lungime medie, din colecţia Phoebe Couture, căptuşită, f..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie kimono, din colecţia Ralph Rucci, de lungime medie, petre..
504,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. O rochie casual de tip trench, de lungime medie, din colecţia Pamella Rola..
468,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, din colecţia DKNY, fără mâneci, de lungime medie,..
504,00RON
Producător: Vogue
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. ..
342,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, colecţia DKNY, din material fluid, mulată ..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi, de lungime medie, model Donna Karan; croi l..
468,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, de lungime medie, din colecţia Kay Unger New York..
522,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, de lungime medie, din colecţia Michael Kors, cu m..
810,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi, de lungime medie, model Ralph Rucci, cu mul..
612,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie tip cămaşă,  căptuşită, disponibilă în multip..
468,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie din jerse, colecţia Palmer/Pletsch, foarte comodă,..
324,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×