Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Camasi & topuri

Camasi & topuri

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă şi topuri casual tip cămaşă, având talia marcată  prin pe..
216,00RON
Producător: McCall's
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă, cambrată cu două pense faţă-spate, cu guler ascuţit..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă damă; croială fit în clini;gulerul,mâneca şi închi..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă damă, din colecţia Palmer/Pletsch, disponibilă în ..
234,00RON
Producător: Butterick
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă semi-cambrată, cu guler ascuţit şi tiv îngust, disponibil..
216,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri cambrate, din jerse, cu decolteu adânc, în v, format prin răsucire,..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Top casual, lejer, având un croi deosebit în partea de sus, dat ..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Topuri de zi cu croială lejeră, având decolteu rotund, aproape d..
252,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Top şi colanţi din colecţia Alice&Olivia: Topul fără mâneci, tip sacou..
432,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri, cusături semi-montante,din colecţia Palmer/Pletsc..
234,00RON
Producător: Butterick
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri din jerse, cu croială foarte lejeră, ce permit purtatarea..
234,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Topuri tip cămaşă, cu croială lejeră, cu rever mic, cu talia mar..
252,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Costum damă din colecţia DKNY: Bluză lejera, tip cămaşă, petrecută, cu gul..
576,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×