Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Cine suntem

            Croitorieonline.ro  este un proiect al SC KABBANI DESIGN SRL, lansat la 1 iunie 2014, ca urmare a cresterii interesului clientilor si pentru produsele ready made, nu numai pentru hainele executate la comanda, in atelierul nostru. 
            Croitorieonline.ro ofera persoanelor interesate  o exeperienta complexa on line, utilizand o platforma de inspiratie si  cautare  prietenoasa, moderna si foarte usor accesibila. Produsele noastre vestimentare sunt executate  la comanda, la un nivel de calitate superioara, fiind bazate pe tiparele originale ale unor branduri celebre, cum ar fi Vogue, McCalls sau Butterick, si sunt croite din diverse tipuri de tesaturi fine.
Intentia noastra este de a satisface o cat mai larga varietate de clienti, accentul fiind pus nu numai pe un bun raport calitate-pret, ci si pe posibilitatea ca orice persoana, indiferent de constitutie, sa poata gasi, pe site-ul nostru, produsul ideal, care sa-i puna in valoare silueta, executat la comanda. 
          Consideram important de mentionat faptul ca magazinul nostru va  ofera servicii complete, clientul avand posibilitatea de a personaliza produsele.
Astfel, pentru cei interesati de un anumit model, dar care au masuri sau constitutii atipice, Croitorieonline.ro  propune contactarea atelierului fizic atat la rubrica ,,Contact" cu o experienta in croitorie la comanda de peste 15 ani, pentru personalizarea produsului nu doar ca masura, ci si ca model/design. Echipa noastra, formata din tehnicieni confectii si modelieri, este pregatita sa ofere clientului un produs premium, lucrat cu o deosebita atenetie la nivel de croi si detalii de cusut. In urma programarii, vom restabili, impreuna, detaliile de executie si pret, in functie de dorintele si nevoile dumneavoastra. 

          Va multumim pentru interesul Dumneavoastra fata de produsele noastre!

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×