Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Rochii

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Costum în două piese captusite, jachetă şi rochie dreaptă..
810,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie jerse, petrecută  şi d..
396,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi, din jerse,de lungime medie, cu guler tip cămaşă, a cărei cro..
378,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie de zi, în clini, căptuşită,..
504,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochii casual, din jerse, de lungime medie, cambrate pe corp, cu..
342,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, de lungime medie, cu un croi lejer ce urmează lin..
504,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, cu croi lejer, de lungime medie, cu mâneci lungi ..
504,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, de lungime medie, din colecţia Phoebe Couture, căptuşită, f..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, din colecţia Sandra Betzina, cu croială lejeră din jerse, a..
396,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie de zi, de lungime medie, cu o croială tip trench, cu pens..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie pullover din jerse , model DKNY, lejeră, falduri p..
342,00RON
Producător: Vogue
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. ..
342,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, din colecţia DKNY, fără mâneci, de lungime medie,..
504,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, colecţia DKNY, din material fluid, mulată ..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi realizată din jerse, model DKNY, talie semîn..
468,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×