Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Bluze & tunici

Bluze & tunici

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri casual, din colecţia Palmer/Pletsch, cambrate cu două pense, cu decolteu rotun..
234,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză jerse croială raglan din colecţia Palmer/Pletsch; platcă p..
198,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluze cu croială lejeră, cu guler tip eşarfă, ale cărui terminaţ..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie acestea lucranduse la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză casual, din jerse, asimetrică,linie kimono, cu decolteu godat, cu variaţiuni pentru mâneci; poate fi ..
198,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.  Bluză casual, cu croială lejeră, cu mâneci ample, u..
216,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză cu croială lejeră în două variante, din colecţia Alice&..
234,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză tip tunică, foarte amplă, cu închidere pe faţă cu nasturi ..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri cambrate, din jerse, cu decolteu adânc, în v, format prin răsucire,..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Top casual, lejer, având un croi deosebit în partea de sus, dat ..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Topuri de zi cu croială lejeră, având decolteu rotund, aproape d..
252,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri, cusături semi-montante,din colecţia Palmer/Pletsc..
234,00RON
Producător: Butterick
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri din jerse, cu croială foarte lejeră, ce permit purtatarea..
234,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Topuri tip cămaşă, cu croială lejeră, cu rever mic, cu talia mar..
252,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Costum damă din colecţia DKNY: Bluză lejera, tip cămaşă, petrecută, cu gul..
576,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×