Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Toate produsele

Toate produsele

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri casual, din colecţia Palmer/Pletsch, cambrate cu două pense, cu decolteu rotun..
234,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză jerse croială raglan din colecţia Palmer/Pletsch; platcă p..
198,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie acestea lucranduse la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză casual, din jerse, asimetrică,linie kimono, cu decolteu godat, cu variaţiuni pentru mâneci; poate fi ..
198,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.  Bluză casual, cu croială lejeră, cu mâneci ample, u..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluze cu croială lejeră, cu guler tip eşarfă, ale cărui terminaţ..
216,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză cu croială lejeră în două variante, din colecţia Alice&..
234,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Costum damă, din colecţia Rachel co Mey: Bluză lejeră cu împleti..
778,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Bluză tip tunică, foarte amplă, cu închidere pe faţă cu nasturi ..
252,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă şi topuri casual tip cămaşă, având talia marcată  prin pe..
216,00RON
Producător: McCall's
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă, cambrată cu două pense faţă-spate, cu guler ascuţit..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă damă, din colecţia Palmer/Pletsch, disponibilă în ..
234,00RON
Producător: Butterick
  NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă semi-cambrată, cu guler ascuţit şi tiv îngust, disponibil..
216,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Capă damă, linie elegantă, din colecţia DKNY, având guler tip rever, buzun..
810,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cardigan cu croială lejeră, asimetrică, cu guler şal, buzunare cusute pe l..
360,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Un deux pieces format din corset şi bolero,din colecţia Making H..
396,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×