Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Colectie de vara

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Topuri casual, din colecţia Palmer/Pletsch, cambrate cu două pense, cu decolteu rotun..
234,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Costum damă, din colecţia Rachel co Mey: Bluză lejeră cu împleti..
778,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Cămaşă şi topuri casual tip cămaşă, având talia marcată  prin pe..
216,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie şi salopetă damă în două lungimi: Rochie evazată în partea de sus, ..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. O rochie casual de tip trench, de lungime medie, din colecţia Pamella Rola..
468,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie pullover din jerse , model DKNY, lejeră, falduri p..
342,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi, amplă, cloche cu lungime medie, bust eviden..
504,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie scurtă,colecţie Rebecca Taylor , extrem de sexy. Corsetul cu cupe, ..
6.300,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×