Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Metode de livrare

       La momentul confirmării comenzii, vom stabili împreună și data livrării, în funcție de complexitatea produsului și de disponibilitatea dumneavoastră. Vă rugăm să țineți cont de faptul că, atât comenzile, cât și recepția produselor, se vor face doar de către persoane cu vârsta de peste 18 ani; în condiții contrare, comanda nu va putea fi onorată.

        Timpul standard de livrare a produselor

        În funcție de caracteristicile și complexitatea comenzii, precum și de programarea în producție, luând în calcul faptul că majoritatea produselor este facuta pe comanda, livrarea standard poate dura 12-20 de zile lucratoare de la data confirmării comenzii. În orice caz, noi vă vom contacta telefonic pentru a ne confirma disponibilitatea dvs.

        Produsele se pot ridica de la sediul atelerului sau pot fi trimise prin curier.


LIVRARI ROCHII DE SEARA
Tinutele de seara, rochiile de bal sau de mireasa, respectiv vestimentatia pentru ocazii speciale din colectia noastra, se lucreaza exclusiv pe comanda si va fi livrata in termenul maxim de 20 de zile lucratoare de la momentul confirmarii comenzii.

        Recepția comenzii
        Recepția coletului se va face pe baza bonului de livrare sau dupa caz AWB curier care va fi prezentat de către curier alături de bonul fiscal sau factură. Toate produsele vor fi ambalate corespunzător pentru a se evita orice tip de deteriorare pe durata transportului. 
         Pentru ca o eventuală reclamație să poată fi luată în considerare, clientul are obligația să verifice la momentul primirii comenzii, dacă există lipsuri sau deteriorări ale produselor în urma transportului, constatările putând fi menționate pe bonul de livrare. Prin semnarea bonului de livrare, clientul confirmă primirea în totalitate și în bună stare a produselor din cadrul comenzii.

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×