Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Rochii de seara

Rochii de seara

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochii casual, din jerse, de lungime medie, cambrate pe corp, cu..
342,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. O rochie casual de tip trench, de lungime medie, din colecţia Pamella Rola..
468,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie casual, colecţia DKNY, din material fluid, mulată ..
396,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual, de lungime medie, din colecţia Kay Unger New York..
522,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de zi, de lungime medie, model Ralph Rucci, cu mul..
612,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie tip cămaşă,  căptuşită, disponibilă în multip..
468,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie din jerse, colecţia Palmer/Pletsch, foarte comodă,..
324,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie cocktail, din colecţia Rachel Comey, croită cu multe lini..
576,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie lungă, model Mizono, cloche din talie, cu decolteu tip bă..
504,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de seară lungă din mătase, minimală ca linie, căpt..
990,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie pentru ocazii speciale; bustul tip corset cambrat;..
864,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. O rochie extrem de feminină şi elegantă, a cărei croială urmăreşte linia c..
864,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie pentru ocazii speciale realizată din materiale deo..
684,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de ocazie, model Badgley Mischka,realizată din taf..
1.080,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie acestea lucranduse la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate Rochie de ocazie, model Badgley Mischka, realizată din lame, linie fit, decolteu amplu ş..
540,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×