Salut, te poti autentifica sau îți poți crea un cont nou.

Rochii de bal

Rochii de bal

Vizualizare ca: Listă Grid
Produse pe pagină:
Sortare după:
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie lungă, model Mizono, cloche din talie, cu decolteu tip bă..
504,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de seară lungă din mătase, minimală ca linie, căpt..
990,00RON
Producător: McCall's
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie pentru ocazii speciale; bustul tip corset cambrat;..
864,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de ocazie, model Badgley Mischka,realizată din taf..
1.080,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de ocazie, realizată din tafta, cusături montante,..
684,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie amplă, din colecţia Vogue Vintage, talie marcată, ..
684,00RON
Producător: Vogue
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de ocazie, model Badgley Mischka, realizată din vo..
990,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   O rochie elegantă, cu trenă, croiala pe bie, urmărind linia corp..
1.170,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate. Rochie de ocazii, de lungime medie, fiind cambrată pe corp în partea de su..
684,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie acestea lucranduse la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate   Rochie croită în stilul anilor ’60, din colecţia Retro Butterick cambrată în partea de sus, şi având talia m..
990,00RON
Producător: Butterick
NOTA: Produsele sunt cu titlu de prezentare si inspiratie, acestea lucrandu-se la comanda in atelierul fizic, la preturile afisate.   Rochie casual croită în stilul anilor '60, din colecţia Retro Bu..
990,00RON

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×

 

 

×